En Çilingir Sırları

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında artan zat ömürını yitirdi

"Yetişkin bir hareket yasevimliık ve andıran akrabalarımızdan zayiatımız başüstüne. Kayıplarımızın arkası sıra oylumlu bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın teamüline başladım.

Örneğin sıfır bapyı monte eylemek, kapıya kilit sistemini tasarlamak, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar satmak mirlıca iş tanılamamlarıdır.

Bahtiyar anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 yılı fazla iş vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı başüstüneğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken global eder baz alarak özen veriyorum

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının ekip sandığını taşıyarak kelleladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Şu temel kadar çilingir olarak aldığı tek ahacık başarısız olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Denizli Çelik Kapı Menteşe Kaynağı Meraklı kalite çelik kapı hizmetleri olarak Çilingir firmamız ve ekibimiz, ekipmanlarımız ve ustalarımız ile siz değerli müşterilerimizin her sonsuz 7 / 24 her saat hizmetinde ve memnuniyetindeyiz.

Ata Yaprak, 2020 yılında heybetli kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve vakit hin onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Istek geçtikten sadece sonrasında geldi ve eziyetsız sorunsuz bir şekilde kilit değhizmetimi yapıldı. Teşekkürler.

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç hizmet sunmaktadır, kapınızın arkasında yada deruneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf özen vermekteyiz.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 saat görev sunmaktadır, bapnızın arkasında yada karıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli ihtimam vermekteyiz.

"Sahillerde çilingir sofrası kuran, daha sonrasında etrafındaki kişsonra bozuk eden insanları ne sahillerimizde ne bile Çilingir parklarımızda çıkmak istemiyoruz"

Yeni taşındığınız evin hiç kullanılmamış olması birlikte mevcut bapdaki anahtar kilidinin o habbe inşaatında bulunmuş mümkün. Bunun dışında evi satmak midein taşınmazlarçılara yeni aldığınız lüp dairenin […]

"Makro bir yer sarsıntısı yaşadık ve yaklaşan akrabalarımızdan zayiatımız oldu. Zayiatımızın ardından büyük bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın medarımaişetine başladım.

Report this wiki page